6 gode grunner til å velge coworking

God internkultur er veldig viktig for oss. Skal vi prestere må vi trives, rett og slett. Vi startet dhub for selv å få den beste arbeidsplassen.

Fellesnevneren for Incubeat sine investeringer er at de bidrar til å løse noen av vår tids store problemer. For å lykkes med å bygge slike selskaper er det avgjørende å bygge en god kultur og en arena der mennesker trives. Med dette som bakteppe kom ideen om et coworking space i Sandefjord. Vi så et behov og ønsket å bygge et godt og innovativt miljø for egne og andres selskaper. Da muligheten om lokasjon midt i sentrum bød seg våren 2018, tok vi den. Vi har nå etablert dhub i Sandefjords gamle banklokaler; et ærverdig bygg som nå er totalrenovert og inneholder alle elementene man trenger for å skalere opp en god forretningsmodell. Byggets ca 3000 m2 er fylt med kontorceller, kontorfløyer, kontorplasser i åpent landskap, møterom, investor floorevent-space, kafé og vinbar, store mingling arealer, treningsrom og StudyHub for studenter i Hvelvet.  

 

Her er 6 gode grunner til hvorfor du også bør velge coworking:  

 

  1. Nettverksbygging  

Den mest åpenbare fordelen med å velge coworking fremfor et vanlig kontorlokale er muligheten til å møte og bli kjent med folk du vanligvis ikke ville blitt kjent med. Ulikhetene styrker felleskapet. Så om du selv er arkitekt kan en lunsj med en ivrig student, nerdete it-utvikler eller eiendomsforvalter være både nyttig og interessant. 

Vi møtes i korridorene og ved kaffemaskinen, men det er også tilrettelagt store areal hvor de sosiale treffpunktene har vært fokus i planleggingen. Her skal man enkelt kunne mingle, ta et uformelt møte eller koble av. 

I tillegg til de tilfeldige møtene er også nettverksarrangementer en stor del av pakken ved dhub som coworking space. Fredagstrekning, inspirerende lunsjforedrag eller faglig workshop er en del av hverdagen. 

Vi har allerede sett resultater av disse treffpunktene som dhub tilbyr, både i form av nye forretningssamarbeid og vennskap. 

 

  1. Interaksjoner

Den nye arbeidshverdagen etter pandemi vil nok resultere i flere satellitt-arbeidere i de mindre byene. Du jobber i et stort selskap, men sitter alene. Et coworking space vil kunne gi mer fleksibiliteten og miljøet du trenger for å kjenne på trivsel og arbeidsglede 

Interaksjoner er rett og slett livsviktig. Forskning viser betydningen av disse små og tilsynelatende irrelevante interaksjonene. Det kan være et vennlig “Hei” fra vårt vertskap den kalde, mørke morgenen i november eller den lille praten du tar ved kaffestasjonen. Dette er i tillegg til de planlagte felleskapsarrangementene. Inspirasjon og energi flyter i et slikt felleskap. 

 

  1. Skille på jobb og hjem

Ved å skape et fysisk skille mellom arbeidet ditt og hjemmelivet ditt, kan du øke produktiviteten, kreativiteten og opprettholde hjemmet ditt som et sted for fred og komfort der du ikke trenger å stresse med jobben. 

 

  1. Fleksibilitet

Vi opplever alle å stå fast, kjenne på lite motivasjon eller arbeidslyst. Ofte hjelper det å bytte miljø, også på kontoretEt kontor på dhub inneholder så mye mer enn en kontorplass. Du kan benytte deg av vår ærverdige lounge, i et stille avlukke, på et møterom, ved et kafebord eller foran peisen. Mulighetene for skifte av miljø og effektiv jobbing er mange.  

 

  1. Skalerbart

Hvor mye plass trenger du egentlig? De fleksible løsningene i et coworking space er nærmest unike. Er selskapet ditt modent for en scale-up? Blir dere flere? Da er det mange muligheter. Kanskje er ikke utvidelsen konstant, men den byr på flere medarbeidere noen dager i uka. Det er enkelt å utvikle og vokse i et coworking space uten å måtte bruke masse tid på forflytning og organisering. 

 

  1. Flotte omgivelser

Å investere i et pent arbeidsmiljø som bringer frem det beste i deg og dine ansatte er en god investering.  Omgivelsene skal være inspirerende, moderne og givende. Det gir også godt inntrykk til dine samarbeidspartnere og kunder.  

 

KONTAKT OSS

Rådhusgata 15
3211 Sandefjord
Norge

post@incubeat.no
+47 334 50505